Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTML image elements mysteriously disappearing?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HTML image elements mysteriously disappearing?

    Please see here, scroll down to Product Gallery and there should be several large dress images but they are not displaying at all.

    When I check the HTML code and they are all there and the images are all correctly showing up if I access them directly in the browser. However, when I use Firebug to examine the <img> elements they seem to be faded out or hidden or something.

    I tried to add these CSS styles via Firebug to the <img> elements on .product_images_exhibit img:

    Code:
    display: inline !important;
    visibility: visible !important;
    But nothing happens. However if you go to the HTTP version (not HTTPS), the images are all displaying properly.

    This is really weird to my understanding. What is wrong and what's actually preventing the <img> elements to be rendered?

    Maybe Javascript? But I have no idea how to find out which JavaScript line is preventing these elements to be showing. How can I find them?

    Any help would be very much appreciated!

  • #2
    Images need to be loaded securely for https to work properly otherwise they won't be displayed. Causes of images not displayed in https include linking to images on another site and not using a https:// url for the image. The images in your product gallery are loading the http:// (unsecure) version so therefore won't be displayed.

    Comment

    Working...
    X